Zaakvoerder, 
zelfstandige of starter?

Ik geef jou het totaaloverzicht op je financiële situatie. En help jou om vanuit die cijfers en vanuit jouw toekomstvisie de juiste beslissingen te nemen. Met het juiste advies. Of met een gerichte opleiding.

Meerwaarde

Wanneer schakel je mij in?

Als je nood hebt aan het totaaloverzicht op je financiële situatie. Je het gevoel hebt dat jij en je boekhouder soms langs elkaar door praten. Of je gesprekken met je bankier inhoud missen.

Waarom schakel jij me in?

Ik begin waar jouw boekhouder stopt. De cijfers die voor hem de eindbestemming zijn, vormen voor mij het vertrekpunt. Die harde data koppel ik aan jouw toekomstvisie op je KMO.

Zo geef ik je een totaalbeeld van je mogelijkheden.

Aanpak

Zo, je speelt met het idee om mij in te schakelen. Hoe ziet een typische opdracht er dan uit? Wat moet je je voorstellen bij onze samenwerking?

De inhoud van mijn opdrachten verschilt enorm. Maar in grote lijnen heb ik twee type opdrachten: een vastomlijnde en permanente opdracht.

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? En hoe we samen een beter zicht krijgen op jouw financiële situatie?
Contacteer mij

Opleidingen

Opleidingen hebben vaak iets schools. Terwijl ik het gezellig, vlot en tof zou willen hebben. Daarom hou ik de groepen bewust beperkt om zo de interactiviteit te verhogen. Zo is er ook tijd voor vragen, concrete voorbeelden en praktijkoefeningen. En hopelijk een wisselwerking tussen al die passie voor ondernemen uit verschillende sectoren.

Momenteel geen opleidingen beschikbaar. Bekijk alle opleidingen

KMO-piloot

Ondernemer zijn, is het mooiste wat er is. Toch merk ik dat heel wat ondernemers zich in duizend bochten moeten wringen. Net omdat er zoveel bij komt kijken.

Het financiële gedeelte is zo’n voorbeeld van iets dat er bijkomt. Terwijl jij maar al te goed weet dat het enorm belangrijk is.