Boekhouder of bankier?

Ik help jouw klant het maximale te halen uit jullie samenwerking. Zodat we samen op basis van jouw advies en cijfermateriaal nóg betere beslissingen kunnen nemen over de te volgen weg.

Meerwaarde

Wanneer schakelt jouw klant mij in?

Yvan Vangerven of Fintrix. Eén van die twee namen liet jouw klant plotseling vallen. Dan ga jij natuurlijk googelen om te kijken wie die Yvan nu is. En vooral: wat die man nu precies doet.

Beste boekhouder, ik kan je meteen geruststellen. Het is mij niet te doen om jou stokken in de wielen te steken. Integendeel. Ik hou van cijfers, maar de boekhouding, die laat ik aan mijn boekhouder over.

En beste bankier, ook voor jou ben ik geen bedreiging. Als alles loopt zoals het hoort, ga ik jouw job zelfs wat makkelijker maken.

Ik ben geen concurrent. Maar een bondgenoot. Zowel van jou als je klant.

Aanpak

Zo, je speelt met het idee om mij in te schakelen. Of jouw klant heeft die beslissing genomen.

Ik leg je graag uit hoe ik werk. Hoe ziet een typische samenwerking met mij eruit?

De inhoud van mijn opdrachten verschilt enorm. Maar in grote lijnen heb ik twee type opdrachten: een vastomlijnde en permanente opdracht.

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? En hoe we samen een beter zicht krijgen op jouw financiële situatie?
Contacteer mij

Blog

Iets complex uitleggen aan een klant met weinig kennis over financiële onderwerpen: een hele uitdaging! Met deze artikels probeer ik het bochtenwerk wat makkelijker te maken.

Bekijk alle blogs
Momenteel niets weer te geven.

KMO-piloot

Ondernemer zijn, is het mooiste wat er is. Toch merk ik dat heel wat ondernemers zich in duizend bochten moeten wringen. Net omdat er zoveel bij komt kijken. Het financiële gedeelte is zo’n voorbeeld van iets dat er bijkomt.