Fintrix Financieel Advies

Voor onafhankelijk financieel bedrijfsadvies

Zwarte lijst nationale bank en toch lenen

Staat u op de zwarte lijst bij de Nationale Bank en wilt u toch lenen? Dan kan u terecht bij Fintrix, de erkende kredietbemiddelaar. Fintrix helpt mensen met financiële problemen die niet meer bij de banken terecht kunnen voor een krediet.

Bij Fintrix hebben we een grote expertise, waardoor we al vele complexe kredietaanvragen tot een goed einde hebben kunnen brengen. Op de zwarte lijst staan van de Nationale Bank en toch lenen: het kan met onze hulp. Als u graag meer informatie wilt over de diensten die we bij Fintrix verlenen, kan u ons contacteren via het telefoonnummer +32 479 87 08 57.

De dienstverlening van Fintrix

Vermeld worden op de zwarte lijst van de Nationale Bank en toch lenen is niet simpel. Bij Fintrix verkopen we leningen aan mensen die door financiële moeilijkheden niet meer kunnen rekenen op een krediet bij financiële instellingen. Wij handelen volledig in uw belang en houden daarom geen onnodige verkooppraatjes met onmogelijke formules erin verwerkt. We zoeken echter wel telkens een passende oplossing voor uw financiële situatie. Zo heeft u bij een zwarte lijst vermelding wel een eigen woning nodig met voldoende overwaarde.

Wie zijn wij?

Fintrix is een erkende kredietmakelaar die u alternatieven biedt als u op de zwarte lijst van de Nationale Bank staat en toch wil lenen. Yvan Vangerven, de oprichter van Fintrix, heeft meer dan twintig jaar ervaring in de bankensector. Als financiële specialist kan hij u dan ook een financieel advies op maat geven. Wij vinden het bij Fintrix belangrijk om een persoonlijke aanpak te hanteren en om transparant met u te communiceren. Zo komen we samen telkens tot de beste oplossing voor uw financiële situatie. Wat kan u van ons verwachten?

  • Transparante communicatie;
  • Duidelijke en correcte uitleg;
  • Persoonlijke service en contact;
  • 23 jaar ervaring;
  • Eenvoud.

Maak een afspraak bij Fintrix

Als u een vermelding heeft op de zwarte lijst van de Nationale Bank en toch wil lenen, neem dan contact op met Fintrix. In een persoonlijk gesprek zitten onze financiële experts met u aan tafel om uw opties uit te pluizen. Contacteer ons via het telefoonnummer +32 479 87 08 57 of via het e-mailadres yvan@fintrix.be. Wij helpen u zo snel mogelijk verder!