Fintrix Financieel Advies

Voor onafhankelijk financieel bedrijfsadvies

Een soepel woonkrediet aangaan

Wilt u een woning kopen, bouwen of verbouwen en bent u op zoek naar een soepel woonkrediet? Maak dan kennis met Fintrix. Fintrix is een erkende kredietmakelaar die soepele woonkredieten voorziet als uw aanvraag bij de bank geweigerd werd. Dit creëert tal van mogelijkheden voor u!

Het team van Fintrix gaat steeds zorgvuldig en voorzichtig te werk om te garanderen dat u in geen geval in de problemen komt. Samen met u gaat het bedrijf op zoek naar een geschikt woonkrediet. Maak vandaag nog een afspraak via het nummer +32 479 87 08 57.

Hoe Fintrix u kan helpen bij het aangaan van een soepel woonkrediet

De aanpak van Fintrix is transparant en doelgericht. Geen onnodige verkooppraatjes en onmogelijke formules. In een persoonlijk gesprek neemt de kredietmakelaar de mogelijkheden met u door. Maar eerst zal hij/zij samen met u de huidige situatie grondig analyseren. Wat kunt u verder nog verwachten van de aanpak van Fintrix?

  • Transparant, eerlijk en betrokken;
  • Meer dan 23 jaar ervaring;
  • Persoonlijke service en contact;
  • Duidelijke en correcte uitleg;
  • Eenvoud;

Over Fintrix

Een soepel woonkrediet bij Fintrix is een perfect alternatief als u van de banken een negatief antwoord heeft gekregen. Als u kiest voor een soepel woonkrediet kunt u kiezen uit verschillende formules. Daarom is het aangeraden zich laat bijstaan door een financieel adviseur. Yvan Vangerven, de financiële specialist achter Fintrix heeft meer dan twintig jaar ervaring in het geven van kredietadvies. Woonkredieten hebben dus geen geheimen meer voor hem.

Maak een afspraak

Voor advies over het soepel woonkrediet bent u bij Fintrix aan het juiste adres. Het bedrijf zit samen met u rond de tafel om de mogelijkheden te bespreken. Het uiteindelijke doel is het aanbieden van een kredietformule die interessant is voor u, op korte én op lange termijn.

U kan rekenen op een persoonlijke en transparante aanpak, van eerste gesprek tot en met de laatste handtekening bij de notaris. Voor meer informatie kunt u steeds mailen naar yvan@fintrix.be of telefonisch contact opnemen via het nummer +32 479 87 08 57.