Fintrix Financieel Advies

Voor onafhankelijk financieel bedrijfsadvies

Referenties

“Fintrix heeft ons een zelfportret van het bedrijf bezorgd (wie zijn we? / wat zijn we?) met een volledige doorlichting van het verleden en de toekomst.  Daarnaast was de bijstand van Fintrix in ons bankdossier heel belangrijk.”

www.inside-projects.be
Als familiebedrijf met jarenlange ervaring is Inside-Projects uw ideale partner voor schilderwerken en interieurafwerking.


“Dankzij Fintrix kregen we meer inzicht in de financiële situatie van onze zaak.  Dit heeft ons veel geholpen in de beslissingen en voorbereiding voor een geplande investering.”

www.vitissimo.be
Vitissimo is dé sportspeciaalzaak sedert meer dan 20 jaar.  Kwaliteit, degelijkheid en service staan voorop.


“Fintrix heeft voor ons een grondige analyse gemaakt van de cijfers.  Hierdoor was er een gemakkelijke instap van een nieuwe vennoot. En er werd een beter inzicht verkregen in de sterke punten van onze zaak en een zicht op de mogelijke valkuilen. Aan de hand van het opgestelde dossier van fintrix hebben we een nieuw financieel en business plan opgesteld met enkele doelen voor ons jong groeiend bedrijf.”

www.hamalco.be
Bij Hamalco kan u terecht voor alle soorten hernieuwbare energietechnieken, klassieke cv-installaties en sanitaire installaties.


“Met Fintrix hebben we de ideale en toekomstgerichte sparringspartner voor het uitwerken en opvolgen van ons financieel plan in een belangrijke fase van onze startup.”

www.tripfair.com
Tripfair connects travellers directly with accommodations providers. Post your travel request and get personal offers within 24h. Travel gets easy & fair!


“Zeer tevreden over Fintrix.  Na maanden van afwachten en aanvragen bij de bank was dit met Fintrix op 2 weken geregeld en kregen we ook nog advies hoe en waar we nog konden besparen.  Een uitgave die zeker loont.”

Masajo bvba – Kip aant spit Charly en Michelle
Bij Charly en Michelle kunt u terecht voor een gebakken kip, kippenbillen en zoveel meer… Zij vergezellen u ook op feestjes of leveren aan huis.
U vindt hen op facebook.


Fintrix bvba is door het Agentschap Ondernemen erkend als dienstverlener voor subsidiëring via de KMO-portefeuille.
Meer info op www.kmoportefeuille.be.

Erkenningsnr. DV.A215516 (Algemeen domein – pijler Advies)