Fintrix Financieel Advies

Voor onafhankelijk financieel bedrijfsadvies

Lening laag inkomen

Heeft u een lening nodig, maar heeft u een laag inkomen? Dan kan het zijn dat de bank weigert om u geld te lenen. Fintrix zoekt voor u een oplossing. Fintrix is een erkend kredietbemiddelaar die samen met u uw opties verkent. Wij weten hoe we met situaties zoals deze het beste om moeten gaan en maken een grondige analyse van uw situatie.

Indien u aan bepaalde voorwaarden voldoet, kunnen wij bij Fintrix u helpen om een lening te bekomen, ook indien u een laag inkomen heeft. Contacteer ons telefonisch via het nummer +32 479 7 08 57, wij helpen u zo snel mogelijk verder!

Onze aanpak

Aan een laag inkomen kunnen vele oorzaken liggen die niet allemaal even goed te voorkomen zijn. Financiële problemen kunnen dan ook iedereen overkomen. De gevolgen van financiële moeilijkheden kunnen snel uit de hand lopen, en dat willen wij bij Fintrix voorkomen. Wij zoeken daarom samen met u naar de meest passende oplossing voor uw situatie. Indien u een lening wil met een laag inkomen, kan u beroep doen op de expertise van Fintrix. Wij handelen puur in uw belang en hebben al vele complexe kredietaanvragen tot een goed einde gebracht.

Informatie over Fintrix

Bij Fintrix kan u terecht indien u een lening wil, maar een laag inkomen heeft en daardoor niet bij de banken terechtkan. Als zelfstandige kredietmakelaar helpen we bij Fintrix cliënten die het financieel lastig hebben door ziekte, echtscheiding en andere oorzaken. Bij ons kan u rekenen op een persoonlijke aanpak die gebaseerd is op eerlijkheid. Wij handelen op basis van kennis, discretie, professionaliteit en onafhankelijkheid. Fintrix verkoopt u geen mooie praatjes, maar helpt u daadwerkelijk de beste oplossing te zoeken voor uw probleem. U kan bij ons rekenen op:

  • Meer dan 20 jaar ervaring;
  • Transparante en betrokken communicatie;
  • Persoonlijke service en contact;
  • Duidelijke, correcte uitleg.

Maak uw afspraak

Heeft u nood aan een lening, maar heeft u een laag inkomen en kan u hierdoor niet langer bij de banken terecht? Maak dan een afspraak bij Fintrix, waar onze ervaren medewerkers u te woord staan en samen met u uw opties overlopen. Als u graag meer informatie wil over de verschillende diensten die Fintrix u aanbiedt, kan u ons steeds contacteren via yvan@fintrix.be of telefonisch via +32 479 87 08 57. Wij helpen u graag verder!