Fintrix Financieel Advies

Wie is Yvan Vangerven

Yvan werkte gedurende 20 jaar in de banksector waar hij kredietadviseur, KMO-relatiebeheerder en zelfstandig kantoorhouder is geweest.
Als bankier zag hij bij vele zelfstandigen en KMO’s de behoefte (of de nood) aan financieel advies en ondersteuning.  Advies dat verder gaat dan hetgeen hij als bankier kon bieden en ondersteuning dat in het verlengde ligt van het (vaak fiscaal geïnspireerd) advies van de boekhouder.
Hij besliste dan ook om de banksector te verlaten en richtte eind 2014 Fintrix op.
Met Fintrix wil hij een rol van betekenis spelen als financieel bedrijfsadviseur voor bedrijven en ondernemers in het bereiken van hun ambities.

Daarnaast is Fintrix bvba erkend kredietbemiddelaar.  Naast zelfstandigen en ondernemingen kunnen ook particulieren terecht bij Fintrix voor hun hypothecair krediet.
Yvan gaf gedurende 20 jaar kredietadvies bij twee grootbanken.  Hypothecaire leningen en woonkredieten hebben dus geen geheimen meer voor hem.  Via Fintrix stelt hij nu zijn expertise ter beschikking als onafhankelijk kredietmakelaar.  Hij dient enkel uw belang.
Dankzij zijn expertise en ervaring slaagt hij er vaak in om ook complexe kredietaanvragen tot een goed einde te brengen.

Kennis, discretie, professionaliteit en onafhankelijkheid zijn kernwaarden bij Fintrix!

Fintrix bvba is erkend dienstverlener onder erkenningsnr. DV.A215516 (Algemeen domein – pijler Advies)
Voor bepaalde adviezen kan u genieten van een subsidie tot 40% via de KMO-portefeuille van de Vlaamse Overheid.

Alle voorwaarden hieromtrent vindt u op www.kmoportefeuille.be.