Fintrix Financieel Advies

Voor onafhankelijk financieel bedrijfsadvies

Geld lenen als u op de zwarte lijst staat

Je staat op de zwarte lijst van de Nationale Bank van België en wil toch geld lenen? Het klinkt als een zware sanctie die je zal weerhouden ooit nog geld te lenen maar niets is minder waar.

Financiële tegenslagen, echtscheidingen of ziekte kunnen ervoor zorgen dat u niet meer kan voldoen aan uw financiële verplichtingen. Daarom maakt Fintrix het mogelijk om geld te lenen terwijl u op de zwarte lijst staat. Wenst u meer informatie over de diensten van Fintrix? Neem dan vandaag nog contact op met een van de adviseurs.

Over Fintrix

Fintrix is een zelfstandige kredietmakelaar die leningen verkoopt aan mensen die door omstandigheden niet langer kunnen rekenen op een financiële instelling omdat ze op de zwarte lijst staan. Maar Fintrix is meer. Yvan Vangerven, de oprichter van het bedrijf, heeft meer dan twintig jaar ervaring in de banksector. Doorheen de jaren heeft hij ontdekt dat vele bedrijven én particulieren nood hebben aan financieel advies en ondersteuning. Wat kunt u verwachten van een samenwerking met Frintrix?

  • Persoonlijke service en contact;
  • Duidelijke en correcte uitleg;
  • Transparant, eerlijk en betrokken;
  • Meer dan 20 jaar ervaring;

De dienstverlening van Fintrix

De dienstverlening van Fintrix is gebaseerd op enkele pijlers: professionaliteit, discretie, kennis en onafhankelijk. In de eerste plaats speelt Fintrix voor vele bedrijven een belangrijke rol als financieel adviseur.

Maar daarnaast geeft het bedrijf zijn klanten de mogelijkheid om geld te lenen terwijl ze op de zwarte lijst staan. Wenst u meer informatie of persoonlijk advies omtrent deze of andere financiële zaken? Neem dan contact op voor een persoonlijk adviesgesprek!

Maak een afspraak

Bij Fintrix kunt u op een heel eenvoudige manier geld lenen als je op de zwarte lijst staat. Een ervaren financieel adviseur zal samen met u bekijken onder welke voorwaarden u het gewenste bedrag kan lenen. Wenst u meer informatie over de mogelijkheden of de diensten waarvoor u terecht kunt bij Fintrix? Aarzel dan niet en neem contact op. U kunt steeds een mail sturen naar yvan@fintrix.be of telefonisch contact opnemen via het nummer +32 479 87 08 57.