Fintrix Financieel Advies

Voor onafhankelijk financieel bedrijfsadvies

Geld lenen op de zwarte lijst; met eigendom

Geld lenen als u op de zwarte lijst staat gaat enkel met eigendom. Een kredietaanvraag is steeds een serieuze zaak én de rentevoet is niet goedkoop. Toch krijgen mensen die op de zwarte lijst staan een tweede kans. Iedereen kan weleens een tegenslag hebben. Plots uw job verliezen, ziekenhuiskosten die zich opstapelen, een faillissement of een echtscheiding. Het zijn allemaal situaties die voor geldproblemen kunnen zorgen. Dit maakt van u nog geen fraudeur maar het zorgt er wel voor dat er een zware sanctie wordt opgelegd indien u een te grote achterstand oploopt in de afbetaling van uw lening(en), namelijk, de zwarte lijst.

Om toch geld te kunnen lenen terwijl u op deze zwarte lijst staat zal u aan enkele voorwaarden moeten voldoen. Zo moet u over een eigendom beschikken en moet u eerlijk en transparant zijn over uw financiële toestand. Meer weten? Neem contact op met Fintrix voor onafhankelijke financiële expertise op maat.

Wie is Fintrix?

Fintrix kan mogelijks een uitweg bieden. Maar het is natuurlijk belangrijk om eerst even kennis te maken. Wij zijn een zelfstandige kredietmakelaar die bemiddelt in leningen. Dit wil niet zeggen dat we lukraak kredieten toestaan, in tegenstelling. Als u geld wil lenen terwijl u op de zwarte lijst staat gaat dat uitsluitend met eigendom. Dit is een van de vele voorwaarden waar u aan zult moeten voldoen. Om u wegwijs te maken in de regelgeving bieden wij onze dienstverlening aan. We zullen onderzoek doen naar uw huidige situatie en we analyseren of u aan de voorwaarden voldoet.

Drie belangrijke pijlers

Onze dienstverlening is gebaseerd op enkele kernwaarden: kennis, professionaliteit, en discretie. Ons team denkt steeds met u mee en doet onderzoek naar de mogelijkheden. Geld lenen als u op de zwarte lijst staat is niet evident. Ook als u beschikt over een eigendom, heeft u nog geen 100% zekerheid over de goedkeuring van uw krediet. Ons team kan u begeleiden doorheen het proces. Wat kunt u verwachten?

  • Persoonlijke service en contact;
  • Transparant, eerlijk en betrokken;
  • Duidelijke en correcte informatie;
  • Meer dan 23 jaar ervaring in de sector;

Meer informatie over geld lenen op de zwarte lijst?

Geld lenen als u op de zwarte lijst staat is niet evident. Als u dit wil doen met beschikking over een eigendom maakt u meer kans. Wilt u een duidelijk overzicht van wat mogelijk is? Aarzel dan niet en neem contact op. U kunt steeds een mail sturen naar info@fintrix.be of telefonisch contact opnemen via het nummer +32 479 87 08 57.