Fintrix Financieel Advies

Voor onafhankelijk financieel bedrijfsadvies

Geld lenen zonder bank als u op de zwarte lijst staat

Wilt u geld lenen zonder bank omdat u op de zwarte lijst staat? Dit lijkt op het eerste zicht onmogelijk. Deze sanctie is niet altijd het gevolg van wangedrag of fraude. Ook tijdelijke financiële tegenslagen, ziekte of echtscheidingen kunnen de oorzaak zijn. Daarom bestaat er vaak wel een mogelijkheid om geld te lenen als u op de zwarte lijst staat. Fintrix kan voor u de mogelijkheden bekijken.

Tijdens een onderzoek naar uw situatie gaat men bijvoorbeeld na of u een woning in eigendom heeft. Dit is één van de belangrijkste voorwaarden. Wilt u een duidelijk overzicht van de voorwaarden? Doe dan beroep op de dienstverlening van Fintrix.

Kennismaken met Fintrix

Kennismaken met Fintrix? Kort gezegd zijn wij een zelfstandige kredietmakelaar die bemiddelt in leningen. Dit doen we onder andere voor mensen die geld lenen zonder gewone bank omdat ze op de zwarte lijst staan. Wat kunt u allemaal nog verwachten van een samenwerking met ons team?

  • Duidelijke en correcte informatie;
  • Transparant, eerlijk en betrokken;
  • Persoonlijke service en contact;
  • Meer dan 23 jaar ervaring in de sector;

De dienstverlening van Fintrix

Yvan Vangerven is de persoon achter Fintrix. Met meer dan twintig jaar ervaring in de banksector weet hij als geen ander hoe hij complexe kredietaanvragen tot een goed einde moet brengen. Mensen die geld willen lenen zonder bank omdat ze op de zwarte lijst staan kunnen steeds rekenen op de expertise van Yvan en zijn team. Deze dienstverlening is gebaseerd op enkele kernwaarden: kennis, professionaliteit, en discretie. Het team denkt steeds met u mee en doet onderzoek naar de mogelijkheden.

Een afspraak maken

Fintrix maakt het mogelijk onder bepaalde voorwaarden geld te lenen als u op de zwarte lijst staat. Concreet wil dit dus zeggen, lenen zonder beroep te doen op een klassieke bank. Wenst u meer informatie over de mogelijkheden? Aarzel dan niet en neem contact op. U kunt steeds een mail sturen naar info@fintrix.be of telefonisch contact opnemen via het nummer 32 479 87 08 57.