Fintrix Financieel Advies

Voor onafhankelijk financieel bedrijfsadvies

Geld lenen zonder een bank; voor zelfstandigen

Er kunnen zich vele situaties voordoen waarbij zelfstandigen geld willen lenen zonder bank. In dit geval kunt u beroep doen op Fintrix. Wij voorzien onze klanten al jarenlang van onafhankelijke financiële expertise.

Geld lenen bij de gebruikelijke bank is niet altijd eenvoudig, bovendien is een kredietaanvraag vaak tijdrovend. Daar willen we niet mee communiceren dat we lukraak kredieten toekennen, integendeel. We gaan steeds grondig te werk zodat we samen met u een geschikte kredietoplossing kunnen vinden. We werken op een persoonlijke manier en denken met u mee. Zo maken wij bij Fintrix het verschil.

Over ons

Wij zijn een zelfstandige kredietmakelaar met meer dan 20 jaar ervaring in de sector. We bemiddelen in leningen voor particulieren en zelfstandigen die door omstandigheden geld moeten lenen zonder bank. In vele gevallen omdat men een vermelding heeft op de zwarte lijst. Wat kunt u verwachten van een samenwerking met Fintrix?

  • Transparant, eerlijk en betrokken;
  • Persoonlijke dienstverlening;
  • Meer dan 20 jaar ervaring;
  • Duidelijke en correcte uitleg;

Onze manier van werken

Wij weten als geen ander dat zelfstandigen die geld gaan lenen zonder bank goed geïnformeerd willen worden. Daarom hebben wij onze dienstverlening gebaseerd op vier belangrijke pijlers: onafhankelijk, kennis, discretie en professionaliteit. Onze samenwerking start met een vrijblijvend gesprek. We maken een analyse van de situatie en bekijken samen met u onder welke voorwaarden u het gewenste bedrag kunt lenen.

Maak een afspraak

Geld lenen zonder bank voor zelfstandigen? Dat kan! Neem gerust contact op dan plannen we een afspraak in. In een persoonlijk gesprek nemen we alle mogelijkheden met u door en kunt u kennismaken met Fintrix. U kunt steeds een mail sturen naar info@fintrix.be of telefonisch contact opnemen via het nummer 32 479 87 08 57.