Fintrix Financieel Advies

Voor onafhankelijk financieel bedrijfsadvies

Geld lenen met schulden

Wilt u geld lenen met schulden? Maak dan kennis met Fintrix. Als u uw schulden niet meer kunt afbetalen komt u op de zwarte lijst terecht. Dit klinkt als een zware sanctie die u zal weerhouden ooit nog geld te lenen maar niets is minder waar. Het zal de kredietaanvraag wel bemoeilijken maar alles blijft mogelijk. Onder bepaalde voorwaarden kunt u bij ons terecht voor een lening. Wilt u meer informatie over wat wij exact voor u kunnen betekenen? Aarzel dan niet en neem contact op. Wij helpen u zo snel mogelijk verder.

Over Fintrix

Wie zijn wij nu juist en wat kunnen wij voor u betekenen? Fintrix is een zelfstandige kredietmakelaar. We bemiddelen o.a. in leningen voor mensen die niet langer kunnen rekenen op een bank. Mensen die geld willen lenen met schulden. Yvan Vangerven, de leidinggevende van het bedrijf beschikt over de nodige kennis en ervaring om u wegwijs te maken in de mogelijkheden. Natuurlijk moet er wel aan enkele belangrijke voorwaarden worden voldaan. Zo moet u bijvoorbeeld over een eigendom beschikken, moet u volledige transparantie bieden in uw huidige en vorige financiële situatie en zal u misschien ook uw levensstijl moeten aanpassen.

De dienstverlening

Wij staan gekend voor onze professionele, discrete én persoonlijke manier van werken. We staan niet lukraak kredieten toe, dat is bij wet verboden. We baseren onszelf puur op feiten. Aan elke kredietaanvraag gaat een grondige analyse aan vooraf. Wat kunt u van ons verwachten?

  • Duidelijke en correcte uitleg;
  • Persoonlijke service en contact;
  • Transparant, eerlijk en betrokken;
  • Meer dan 23 jaar ervaring;

Maak meteen een afspraak

Bij Fintrix kunt u onder bepaalde voorwaarden geld lenen met schulden. Financiëel specialisten Yvan Vangerven zal samen met u bekijken onder welke voorwaarden u het gewenste bedrag kunt lenen. Wenst u meer informatie over de mogelijkheden of de diensten waarvoor u bij ons terecht kunt? Aarzel dan niet en neem contact op. U kunt steeds een mail sturen naar info@fintrix.be of telefonisch contact opnemen via het nummer 32 479 87 08 57.