Fintrix Financieel Advies

Voor onafhankelijk financieel bedrijfsadvies

Geld lenen met melding bij de Nationale bank

Wilt u geld lenen met melding bij de Nationale Bank en vraagt u zich af wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact op met Fintrix. Op het eerste zicht lijkt deze sanctie een echte blok aan uw been maar dit hoeft niet altijd zo te zijn. Wij hebben als onafhankelijke financiële partij misschien een oplossing voor u.

Toch zal u ook dan moeten voldoen aan enkele belangrijke voorwaarden. Zo zal het bijvoorbeeld heel belangrijk zijn dat u over een eigendom beschikt en dat u op een transparante manier communiceert over uw huidige situatie. Neem contact op voor meer informatie!

Geld lenen ondanks de melding bij de Nationale bank? Er bestaat een mogelijkheid!

Uw schulden door onverwachte omstandigheden niet meer kunnen betalen, het kan iedereen overkomen. Het gevolg is vaak dat er een melding wordt gemaakt bij de Nationale Bank en dat u op de zwarte lijst terechtkomt. Hierdoor zal u niet langer bij de bank kunnen aankloppen voor een lening. In sommige gevallen gaat geld lenen nog wel bij een onafhankelijk kredietmakelaar. Als u aan de nodige voorwaarden voldoet gaan wij samen met u op zoek naar een geschikt krediet en doen wij u een voorstel.

De dienstverlening van Fintrix

Yvan Vangerven is de persoon achter Fintrix. Met meer dan twintig jaar ervaring in de banksector weet hij als geen ander hoe hij complexe kredietaanvragen grondig moet analyseren. Vraagt u zich net als vele andere af wat uw mogelijkheden zijn als u geld wilt lenen met een vermelding bij de Nationale Bank? Dan kunt u terecht bij Yvan Vangerven voor een duidelijk antwoord op deze vraag. U kunt steeds rekenen op de expertise van Yvan en zijn team.

De gehele dienstverlening is gebaseerd op enkele kernwaarden: kennis, professionaliteit, en discretie. Het team denkt steeds met u mee en doet onderzoek naar de mogelijkheden. Wat kunt u verder nog verwachten?

  • Duidelijke en correcte informatie;
  • Transparant, eerlijk en betrokken;
  • Persoonlijke service en contact;
  • Meer dan 23 jaar ervaring in de sector;

Een afspraak maken

U wilt geld lenen met melding bij de Nationale Bank. Wat zijn de mogelijkheden? U kunt steeds rekenen op de expertise van Fintrix. Neem vandaag nog contact op. U kunt steeds een mail sturen naar info@fintrix.be of telefonisch contact opnemen via het nummer 32 479 87 08 57.