Fintrix Financieel Advies

Voor onafhankelijk financieel bedrijfsadvies

100 000 euro lenen, wij leggen uit hoe!

Heeft u op dit ogenblik financiële moeilijkheden en wilt u 100 000 euro lenen? De kans is klein dat u nog bij een bank terecht kunt. Een vermelding bij de Nationale Bank heeft tot gevolg dat u op de zwarte lijst staat en deze sanctie zal je weerhouden nog geld te lenen. Een bank kan of wil u op dat moment geen nieuwe lening aanbieden. Wij, van Fintrix, weten hoe we zulke situaties op een gepaste manier kunnen analyseren en beoordelen.

Als u voldoet aan de nodige voorwaarden kunt u bij ons terecht voor een lening van 100 000 euro. Neem telefonisch contact op via het nummer +32 479 87 08 57. Wij helpen u meteen verder!

100 000 euro lenen maar wat zijn de voorwaarden?

Een scheiding, aanslepende ziekte, onverwacht ontslag of enkele foute inschattingen kunnen aan de basis liggen van financiële problemen. Het kan iedereen overkomen en toch hebben de consequenties een grote impact. Dit kan tot gevolg hebben dat u niet langer terecht kunt bij een bank voor een lening. Wangedrag ligt zeker niet altijd aan de basis van de financiële problemen, vaak houden mensen in deze situatie er een correcte financiële boekhouding op na.

Daarom bieden wij mogelijks een oplossing voor uw probleem. Als u een kredietaanvraag doet en bijvoorbeeld 100 000 euro wil lenen kijken we allereerst of u beschikt over een eigendom en welke waarde deze eigendom dan heeft. Daarnaast bekijken we ook het doel van de financiering en de huidige financiële situatie.

Over Fintrix

Als u kennismaakt met Fintrix maakt u ook kennis met Yvan Vangerven, de oprichter van het bedrijf. Hij heeft meer dan twintig jaar ervaring in de banksector en hij hanteert steeds een persoonlijke aanpak. Wat kunt u verder nog verwachten als u 100 000 euro wil lenen bij Fintrix?

  • Persoonlijke service en contact;
  • Duidelijke en correcte uitleg;
  • Transparant, eerlijk en betrokken;
  • Meer dan 23 jaar ervaring;

Maak een afspraak

Bij Fintrix kunt u onder bepaalde voorwaarden 100 000 euro lenen als u financiële problemen heeft en geregistreerd staat op de zwarte lijst van de Nationale Bank. Wenst u meer informatie over de mogelijkheden? Aarzel dan niet en neem contact op. U kunt steeds een mail sturen naar info@fintrix.be of telefonisch contact opnemen via het nummer +32 479 87 08 57.